Firma Infiray outdoor  sa zameriava na výrobu a vývoj optoelektronických zariadení, hlavne termálnych puškohľadov, ručných pozorovacích zariadení, ako  monokuláre a binokuláre a nočných pozorovacích zariadení, ako nočných puškohľadov a nočných pozorovacích zariadení.

Senzorom vyvinutým v Infiray outdoor môžeme pripísať mnoho svetových prvenstiev.  Vývoj senzorov v  Infiray  je hlavnou úlohou firmy a použitou novátorskou  technológiou sa Infiray stala vedúcou firmou v oblasti. Pokiaľ ostatní výrobcovia stále  používali 17 mikrónové senzory, Infiray  Outdoor začala sériovo používať  12 mikrónové senzory.    Infiray Outdoor detailne načúva a  rozumie dopytu svojich  zákazníkov na  pozorovanie v prírode alebo poľovanie. Produkty Infiray sú  navrhnuté na nové režimy ultra clear, ultra precise, ultra reliable, spoľahlivosť, výkonný a ergonomický dizajn a zabezpečujú lepšiu využiteľnosť pre klientov. Pri dokonalej kvalite, spoľahlivosti a príhľade na skúsenosti koncových užívateľov sú  produkty    infiray exportované  do viac ako 100 krajín celého sveta. Infiray outdoor je spoľahlivý  výrobca optoelektronických  zariadení, ktorý pomôže objaviť nové horizonty v pozorovaní prírody a v poľovníctve.

Prečo si vybrať Infiray outdoor? Pretože Infiray  je svetový líder v technológii termovízií. Technológia Infiray outdoor  je tá najvyspelejšia technológia senzoru pre nočné videnia, alebo termovíziu. Infiray vyvinul prvý senzor s 8 mikrónovou štruktúrou. Pokiaľ veľkosť pixelu v priemysle je stále 17 mikrónov a sériová technológia  Infiray   je pridaná viac ako 5 rokov v rozlíšení 12 mikrónov, prichádza nový produkt, ktorý je vyvinutý s veľkosťou pixelu 8 mikrónov, čo zabezpečí ďalší pokrok v rade  výrobkov Infiray, pretože Infiray stále pokračuje  v nepretržitej inovácii. Infiray outdoor svoje inovácie vyvíja neprestajne a nepretržite a drží najviac patentov v rámci technologických záležitostí v oblasti vývoja a výroby termovízií. Pre poľovníkov a prináša stále nové a nové výrobky na zlepšenie výkonnosti a lepší zážitok z pozorovania prírody a poľovania. Preto sme v  Infiray inovatívne vyvinuli prvý optický zoom, prvý produkt s hladkým optickým zoomom, Zoom Series, ktorý zmení situáciu v oblasti digitálneho zoomu a produktov na outdoorovom poli. Znovu sme predstavili systém thermal plus, dennú optiku  a  termálnu optiku používanú technológiu fúzie, alebo spojenia v technickom vonkajšom použití, teda v outdoorovom prevedení. Umožňuje poľovníkom poľovať cez deň ako aj v noci,  spojenie denného a nočného videnia a termovízie a umožňuje použiť nový senzor 1280 x 1280, ktorý je vyrobený a vyvinutý pre civilné použitie. Je prvý krát použitý v sérii RS75 a prináša novú hodnotu pre kvalitu obrazu. Infiray nikdy nerobí kompromisy s kvalitou. Každý produkt, ktorý je doručený a expedovaný pre užívateľa najprv prešiel kontrolou kvality v sto technických procedúrach kontroly  kvality. Od výberu optických materiálov až po priamu výrobu používajú sa iba najvyššie štandardy výroby, ktoré umožňujú zamerať sa na lepšiu kvalitu výrobku a lepšie uspokojenie užívateľa. Infiray rozumie požiadavkám poľovníkov. Vieme, že najlepšie pozorovanie sa  dosahuje pri prístroji, ktorý je odolný každému počasiu, je použiteľný v teréne, je použiteľný pri poľovačke a všetci požadujú prístroj, ktorý bude mať jasný obraz. Umožní dovidieť ďalej a bude mať viac funkcii, ktoré umožnia využitie a viac zážitkov. Toto je dôvod, prečo  prinášame novú technológiu Ultra Clear, Utra Precise, Ultra Reliable, čiže ultra čistý, ultra presný a ultra spoľahlivý. Rozumieme požiadavkám našich klientov a snažíme sa postaviť presné prístroje podľa požiadaviek našich zákazníkov. Naše prístroje infiray sú predávané vo viac ako v 100 krajinách a regiónoch v rámci celého sveta. Infiray má najvyššiu sieť v rámci celosvetovej distribúcie termovízii a najlepšiu servisnú zabezpečovaciu sieť .

Ďalšie články na blogu

Novinky Infiray pre rok 2024

Nové prístroje InfiRay  pre rok 2024 Sú tu nové  prístroje Infiray pre rok 2024. Po iva priniesli odborníci z InfiRay novinky…